Description
Maszynka do mielenia mięsa (wilk) TE-22D do profesjonalnej gastronomii jest urządzeniem do rozdrabniania mięsa surowego bądź gotowanego. Orientacyjna wydajność 300 k/godz.
Korpus mielący, ślimak, nóż oraz sitko są wykonane ze stali nierdzewnej z kolei obudowa urzadzenia jest wykonana z polerowanego aluminium. Dla bezpieczeństwa użytkownika do wilka dołączony jest kołek dociskowy wykonany z tworzywa. W wyposażeniu sitko o średnicy oczek 6 mm.
Wilk TE-22D to urządzenie bardzo sprawne dzięki zastosowanemu systemowi unger. W skład systemu unger wchodzą kolejno:
szarpak,
nóż dwustronny,
sitko o średnicy oczek 10 mm,
drugi nóż dwustronny,
sitko o średnicy oczek 6 mm.
System unger nie tylko zwiększa wydajność urządzenia, ale również pozwala na mielenie mięsa z chrząsktkami.
jantar hubertus, karwia centrum, pobierowo trasa, domki holenderskie chłapowo, top hostel, 3 maja gdynia, minizoo, dom wczasowy gwiazda rewal
yyyyy