Description
odległość miedzy prowadnicami- 70 mmwymiary zewnętrzne- 937x821x(H)715 mmilość wentylatorów z autorewersem- 2moc/napięcie- 105 kW/400 Vwaga- 101 kgPiece NANO SCROLL zaprojektowane zostały z myślą nie tylko o gastronomii lecz także o cateringu supermarketach szpitalach kuchniach przemysłowych szkołach czy przedszkolachProsty i intuicyjny panel sterującyPODSTAWOWE METODY GOTOWANIA W PIECACH NANO SCROLLGotowanie konwekcyjne w suchym gorącym powietrzu w temperaturze 30-280°CMetoda idealna szczególnie dla wypieków cukierniczych i piekarniczych.Gotowanie w kombinacji gorącego powietrza i pary w temperaturze 30-230°CSzczególnie polecana do pieczenia wszelkiego rodzaju mięs i rybjak i wypieków piekarniczych co gwarantuje chrupiącą skórkę chleba i bułek.Gotowanie na parze w temperaturze 35-130°CMetoda idealna do gotowania warzyw owoców ryb pyz wielkopolskich.FUNKCJE I CECHY PIECÓW NANO SCROLLUstawienie czasuUmożliwia ustawienie pracy pieca do 2 godzin lub pracę trybieNON-STOP dla potraw wymagających dłuższej obróbki termicznejBezpośrednie wytwarzanie paryPara wytwarzana jest poprzez bezpośredni natrysk wody na grzałki.Proces ten sterowany jest elektronicznie i posiada 10-cio stopniową regulację zaparowaniaWentylatory z auto-rewersemAuto-rewers czyli automatyczna zmiana kierunku obrotu wentylatora gwarantuje jednorodną temperaturę w całej komorze piecaNANO TechnologyPokrętła panel sterowania oraz klamka pokryte są farbą zawierającą nanocząsteczki srebra które niszczą drobnoustroje bakterie wirusy i grzybyPOZOSTAŁE CECHY PIECÓW NANO SCROLLUszczelka drzwi wykonana z grubego i odpornego na wysokie temperatury silikonu. Łatwa do samodzielnej wymianyIzolowana obudowa pieca nie tylko wpływa na oszczędność energii elektrycznej ale i zwiększa bezpieczeństwo personelu kuchniPodwójnie przeszklone drzwi do komory oraz oświetlenie halogenowe ułatwiają obserwację procesów zachodzących w piecuZewnętrzna szyba pieca chłodzona grawitacyjnie Łatwe otwieranie wewnętrznej szyby drzwiRynienka pod drzwiami zapobiega kapaniu skondensowanej pary szczególnie po gotowaniu w cyklu mieszanym i na parzeTłoczona komora pieca z zaokrąglonymi narożnikami ułatwia czyszczenie piecaKomora wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304Drzwi z zawiasem po lewejPodłączenie do sieci wodnej 3” gwint zewnętrzny maksymalna temp. +30°C 150-200 kPa (2 bary) wyłącznie uzdatniona zmiękczona maksymalnie do 5°f
pokoje u teresy, niechorze noclegi z basenem, łeba plaża wschodnia, noclegi ustronie, domki nad morzem z dziećmi, hotele gdańsk stare miasto, plaza chalupy, krynica morska noclegi olx, gra z losowaniem plytek z literami
yyyyy