Description
Okap wykonany ze stali nierdzewnej chromowo-niklowej przeznaczony do wychwytywania i odprowadzania zapachów, pary i nadmiaru ciepła z pomieszczenia kuchni. Okap montuje się centralnie nad blok urządzeń kuchennych zgromadzonych pośrodku pomieszczenia kuchennego. Standardowo okap jest wyposażony w tzw. łapacze tłuszczu, czyli filtry wychwytujące tłuszcz (główny nośnik zapachów), kranik spustowy do usuwania nadmiaru tłuszczu i wilgoci oraz króćce przyłączeniowe.
Szeroki wybór wymiarów pozwala na dobór właściwego okapu dla każdego pomieszczenia kuchennego. Przy zakupie okapu zaleca się taką wielkość, aby okap obejmował urządzenia z zapasem co najmniej 10 cm z każdej strony. Należy także pamiętać, że okap można zamontować na wysokości około 2 m od podłogi.
brat łata sopot, cassubia hel, kwatery nad morzem z basenem, dębki hotel, jarosławcu, willa relax, świnoujście bon turystyczny, sniadanie rewal, ostrowo lawendowa wyspa, białogóra zdjęcia, biuro olimp, willa baja, prywatna plaża, tanie noclegi solina, katalog bazy turystycznej bon 500, agma, villa rosa międzyzdroje
yyyyy