Bolarus Witryna Cukiernicza Neutralna Vertika N900 900Mm

7 757,61

Description

VERTIKA to kompletnie nowa witryna cukiernicza od BOLARUS S.A. Produkt posiada m.in. frontową szybę prostą z możliwością odchylenia, 3 niezależne półki ekspozycyjne z możliwościa regulacji wysokości oraz kąta pochylenia wraz z oświetleniem LED. zasilana jest agregatem wewnętrznym. Występuje w wersji chłodniczej (C) lub neutralnej (N). Dedykowana do zabudowy indywidualnej. Opis: elektroniczny sterownik z wyświetlaczem temperatury agregat wewnętrzny wersja dynamiczna z wymuszonym obiegiem powietrza automatyczne odszranianie automatyczne odparowanie kondensatu wnętrze ze stali nierdzewnej półki szklane podświetlane LED szyba frontowa z możliwością odchylenia urządzenie dostosowane do zabudowy oraz łączenia w ciągi – bez obudowy zewnętrznej Parametry techniczne: wymiary (WxDxH): 900x785x1285 mm powierzchnia ekspozycji: 1,71 m2 temperatura pracy: NEUTRAL zasilanie: 230V zuzycie energii: 1,15 kWh/24h waga: 150 kg Wyposażenie opcjonalne: Nanotechnologia TiO2 – innowacyjny system ochrony żywności Wersja Open Front Kompletna obudowa zewnętrzna wykonana z blachy nierdzewnej AISI 316 na kolor RAL Komplet płyt zewnętrznych wersja RETRO lub AVANTGARDE lub MODERN lub CLASSIC Urządzenie zasilane czynnikiem chłodniczym r-290 Wtyczka angielska Główne zalety zastosowania innowacyjnej nanotechnologii z wykorzystaniem TiO2 w urządzeniach chłodniczych: Jednoczesne przechowywanie w zamkniętym urządzeniu chłodniczym różnego rodzaju produktów spożywczych powoduje powstawanie i wzajemne przenikanie się zapachów. W konsekwencji poszczególne produkty spożywcze chłonąc obce zapachy, tracą swój unikalny aromat, a pochłaniając specyficzne związki pochodzące od psujących się artykułów mogą stać się nawet trujące. Stosując we wnętrzu urządzenia chłodniczego nanotechnologię TiO2 wykorzystującą w procesie fotokatalizy właściwości nanotlenku tytanu, możemy zmniejszyć zjawisko pochłaniania obcych zapachów przez produkty spożywcze. Dodatkowo system TiO2 posiada też właściwości bakteriobójcze. Nie ulega on zużyciu i raz zainstalowany pracuje bezterminowo, chroniąc produkty spożywcze przechowywane i eksponowane w urządzeniach chłodniczych. Opóźnienie procesu starzenia świeżego produktu, poprzez zahamowanie rozwoju bakterii Brak przejmowania aromatów innych produktów przechowywanych w tej samej komorze chłodniczej Zahamowanie powstania związków toksycznych oraz zapobieganie przejmowania tych związków przez pozostałe produkty

kamery nad morzem bałtyckim, chrlotte, mielno 2021, domki pod sosnami pobierowo, tanie noclegi gdańsk, biała góra nad morzem mapa, rewal apartamenty z widokiem na morze, perłowa przystań kołobrzeg, anna kołobrzeg, pustkowo pole namiotowe, villa oliva gdańsk

solutconstruction.pl/zgorzelec.html

+0