Description
WYPOSAŻENIE STANDARDOWE:
Idealnie nadaje się do wyeksponowania, przechowywania i sezonowania wysokiej jakości produktów mięs i serów w każdego rodzaju lokalach gastronomicznychPrzeszklone drzwi umożliwiają monitorowanie naturalnej zmiany barwy mięsa poddawanego obróbceWnętrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 304Obudowa zewnętrzna ze stali AISI 430Samodomykające szklane drzwi z potrójnym szkłem hartowanym w ramie ze stali nierdzewnej AISI 304Cyfrowy termostat Temperatura pracy w zakresie od +4 do +10°CKontrola wilgotności od 60 do 85%Pojemnik na wodę o pojemności 4lŚwiatło UV antybakteryjneOświetlenie LEDKlasa klimatyczna NProsta w utrzymaniu w czystości
W ZESTAWIE:
2 półki ze stali nierdzewnejprowadnica z 5 hakami
DANE TECHNICZNE:
Wymiary 600 × 500 × 900 mm
Pojemność 138 l
Moc 0,135 kW
Zużycie energii 0,9 kWh/24h
Napięcie 130 V
Czynnik chłodniczy R-600a
Waga kg 40 kg
prezent świąteczny dla dwojga, domek z sauną i jacuzzi nad morzem, piękne domki nad jeziorem, plaza kamera swinoujscie
yyyyy