Description
Torba na pizzę – 43 x 55 x 16.5 cm – czerwona43 x 55 x 16,5 cm2 (51 cm) – 3 (45,7 cm) pudełka na pizzęNylon, poliesterZapinana na rzepyOdporna na warunki atmosferyczneDane techniczneWymiary wewnętrzne [cm] 43 x 55 x 16.5Kolor CzerwonyMateriał Nylon, poliesterPojemność 2 (51 cm) – 3 (45,7 cm) pudełka na pizzęUtrzymanie temperatury N/AWymiary (DxSxW) [cm] 55 x 50 x 15Waga [kg] 0.9Wymiary wysyłki (DxSxW) [cm] 71 x 52 x 11Waga wysyłki [kg] 1.4Zakres dostawyTorba na pizzęKluczowe informacjeObszerność – 2 (51 cm) – 3 (45,7 cm) pudełka na pizzęZatrzymywanie ciepła – dobra izolacja pianką i folią aluminiowąOdporność na warunki atmosferyczne – poliester spełnia surowe wymagania firm kurierskichPoręczność – wyjątkowo szerokie zapięcia na rzepy i dwa uchwytyWysoka jakość – oddychający materiał zapewnia jakość potrawTorba na pizzę – 55 x 55 x 16,5 cm – 2-3 pudełkaTermiczna torba na pizzę marki CAMBRO pozwoli dostarczyć klientom gorące/zimne dania na wynos. Model GBP220521 idealnie sprawdzi się w pizzeriach, restauracjach, barach, firmach cateringowych i innych lokalach z dowozem jedzenia.Torba do pizzy CAMBRO – opisPojemna torba na pizzę zmieści 2 pudełka 51 x 51 cm lub 3 pudełka 45,7 x 45,7 cm. Jej ściany posiadają warstwę izolacyjną o dużej gęstości, która umożliwia utrzymanie stałej temperatury potraw. Dodatkowo zastosowano wyjątkowo długie zapięcie na rzep oraz dużą klapę, aby zagwarantować szczelne zamknięcie.Wykonanie z grubego i mocnego poliestru w kolorze czerwonym o gęstości 600 denierów zapewnia wysoką wytrzymałość. Oddychający materiał odpowiada też za wysoką jakość przewożonego jedzenia. Nylonowe uchwyty zostały wszyte i wytrzymują obciążenie pełnej torby, a także dobrze leżą w dłoni.Zadbaj o odpowiednią temperaturę dostarczonych potraw z torbą na pizzę marki CAMBRO. Model GBP220521 to doskonały produkt dla lokali gastronomicznych oferujących jedzenie na wynos. Nie czekaj i złóż zamówienie już dziś!…
urodziny dla dzieci w domu, ustka rynek, spa leba, apartament wisełka, villa park wiselka, chlebowa gdansk
yyyyy