Description
RODZAJ OBRÓBKIKrojenie w plastry, w kostkę (z wyjątkiem wersji S), szatkowanie, ucieranie i/lub krojenie w słupki owoców, warzyw, suchego pieczywa, sera, orzechów, pieczarek, itp.CHARAKTERYSTYKAUmożliwia przygotowywanie od 10 do 80 porcji dziennie.Półokrągły podajnik, który można otworzyć w celu szybkiego i łatwego podawania produktów obiema rękami.Automatyczna funkcja uruchomienia/zatrzymania, zapewniająca szybkie i bezpieczne podawanie produktów.Podłużna przystawka do ciągłego cięcia ogórków, pora, itp.Tarcze tnące z mocnego acetalu, polipropenu lub aluminium, z ostrzami, które można wyjmować w celu wymiany lub zaostrzeniaJedna prędkość.MATERIAŁYObudowa urządzenia wykonana jest z tworzywa ABS.Komora robocza z anodowanego aluminium, w RG-50S z plastiku.
domki letniskowe przystosowane dla osób niepełnosprawnych, camping miedzywodzie, stegna , noclegi blisko morza olx, гданьск море, bea międzywodzie, hotel urbi gdańsk, villa wydmy łeba, nad morzem, nocowanie rewal, domki u beaty, bon turystyczny łeba park, plaza club dziwnów, bis reda, apteka doz pobierowo, stegna polska, fryzjer garnizon
https://prostozkranu.pl/Bakterie-i-wirusy-w-wodzie-najwazniejsze-informacje-blog-pol-1602687527.html